ОШ „Јован Стерија Поповић”

школа са традицијом

ПОНЕДЕЉАК, 16. март 2020.

РОДИТЕЉИМА/ЗАКОНСКИМ ЗАСТУПНИЦИМА
УЧЕНИКА ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА

Поштовани,
обавештавамо вас да је Влада Републике Србије одлучила да се, због тренутне епидемиолошке ситуације у земљи, привремено обустави непосредно образовно-васпитни рад у основним и средњим школама Републике Србије. У циљу остваривања права ученика на образовање, Министарство просвете науке и технолошког развоја, припремило је оперативни план за наставак рада школа у отежаним условима кроз остваривање образовно-васпитног рада учењем на даљину…
ДОПИС МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ!

У складу са здравственим препорукама које установе примењују ради спречавања ширења инфекција, подсећамо образовно-васпитне установе на територији Републике Србије да је потребно:

видео

Презентација
школе

Аутор
Маријана Вељић

Play Video
Портрет

Јован Стерија Поповић

Scroll to Top
важно саопштење!

Поштовани родитељи,

Пошто је уведено ванредно стање због вируса корона од 16. 3. 2020. прекинута је настава. По налогу и упутствима Министарства просвете, науке и технолошког развоја, све школе су у обавези да од уторка 17. 3. 2020. пређу на онлајн наставу.

Шта то значи?

Ученици су у обавези да сваког дана прате наставу на каналу РТС 3. Распоред садржаја налази се на сајту www.rasporednastave.gov.rs . Сваког дана ученици ће имати по два или три часа.
Више о томе на сајту школе  –  “ОБАВЕШТЕЊА”